Elsa van Frozen bezoekt kleuters van De Lettertuin

elsa2

Een heel bijzondere gast kwam naar De Lettertuin op de ‘Dag van de Kleuter’. Niemand minder dan Elsa van Frozen kwam op bezoek.

Ze maakte tijd om de hele dag met de kleuters mee te vieren: poppenkast, creatieve workshops en een heuse kinderparty met ouders en grootouders.

De creatieve leerlingen van de lagere school deden een optreden voor de kleuters en Elsa keek vrolijk mee. Flikkerlampjes, moves van Elsa en heel veel vrolijke snoetjes kleurden De Lettertuin….Een heerlijke dag.

No images found.

Iedereen in ‘De Lettertuin’ in pyjama naar school

pyjama2

Vrijdag 4 maart was het de eerste Nationale Pyjamadag die Bednet organiseerde. Iedereen van De Lettertuin deed mee.

Kinderen, leerkrachten, directie, busjuffen en de kokkin van de school (al vond Cindy het wel echt warm in de kamerjas in de keuken).

Zo toonden we onze steun aan langdurig zieke kinderen: kinderen die door ziekte niet naar school kunnen, krijgen toch les met de hulp en steun van Bednet. Marion van Bednet kwam ook even langs en zag dat het goed was.

No images found.

Paashaas gespot in De Lettertuin

paas1

Alle kleuters en alle leerlingen van de lagere school De Lettertuin knutselden een paasmandje in elkaar. Ze hoopten natuurlijk stiekem allemaal dat het mandje niet leeg bleef. Tot grote vreugde van klein en groot was elk mandje gevuld en verstopt in de eetzaal.

No images found.

Aanmelden