Zeeklassen: dag 4

 

Joepie, vandaag was de zon weer van de partij. Deze voormiddag trok het 6de op pad richting Horizon Educatief. Daar werd het strand met zijn fauna en flora grondig onderzocht. Allerlei materialen kwamen hierbij aan bod; anemometer, verrekijker, thermometer, ... Dit was een zeer leerrijke ervaring. Deze activiteit staat morgen op het programma voor het 5de.
Zij gingen in de voormiddag op verkenning in Bredene.

's Middags aten we samen ons broodje op. Daarna gingen we voor de laatste keer ravotten op het strand. Wat waren de weergoden deze keer goed gezind. De kinderen en juffen genoten volop. Vervolgens aten we ons 4-uurtje op en douchten we. Toen kregen we onverwachts bezoek van de opa van Luca.
Tijdens het laatste diner werden we verrast met overheerlijke frietjes, hamburger en appelmoes of rauwkost. Het dessert, een ijsje, maakte het helemaal compleet.

 Als avondactiviteit hadden Britte, Zoë, Quinten en Stan een originele act in elkaar gestoken. Wat was dat lachen! Alsof dat nog niet genoeg was, stond er nog een pyjamaparty op de planning. Dit was een megagroot succes dankzij de swingende muziek, de lichteffecten en natuurlijk onze enthousiaste dansers. Moe maar voldaan kropen we onder de wol. 

Het was een topweek die we niet vlug zullen vergeten. Maar toch kijken we er naar uit om morgen weer naar huis te komen.

Vele groetjes van jullie schatjes.

 

Aanmelden